Info
HM-PROMOTION d.o.o.
Adresa: Rudeška cesta 148, Zagreb, HR.
Telefon: 098/614-640
Web:
Email: info@netih.net

Imaš ideju? Hostaj je na netih.net! Promovirajte naš web hosting i ostvarite popust! Promotivni kod potražite na našim Facebook stranicama

Netih hosting Info sekcija

U Netih hosting Info sekciji objavljujemo detaljnije informacije i objašnjenja pojmova koji se pojavljuju na Netih web stranicama kao što su npr. hosting, web server, itd. Također je moguće pronaći informacije o temama kao što su koji je najjeftiniji hosting, koji hosting odabrati, detaljnije informacije o nekim našim uslugama npr. Netih 500 hosting paket itd.

Netih hosting info

Što je hosting?

Web hosting paketi
Pregledajte Netih hosting pakete

Sve web stranice imaju jednu sličnost. Smještene su na nekom web serveru. U ovom članku probat ćemo jednostavnim jezikom objasniti što je web hosting i na što bi trebalo obratiti pažnju prilikom izbora hostinga. Isto tako razjasnit ćemo neke osnovne hosting pojmove.

Add a comment

Continue Reading

Koji je najjeftiniji hosting u Hrvatskoj?

Najjeftiniji hosting

Kako pronaći najjeftiniji hosting u Hrvatskoj, a da taj web hosting bude optimalan za vaše potrebe jer cijena hostinga obično nije jedini faktor. Cijene hosting paketa se često mijenjaju što otežava izbor hosting providera stoga odgovor na ovo pitanje nije jednostavan. Također, broj hosting providera u Hrvatskoj je u konstantnom porastu. U ovom članku probat ćemo pronaći odgovor na pitanje koji je hosting najjeftiniji ili najpovoljniji za Vas, a ne koji doslovno ima najnižu cijenu jer kao što smo napisali, trenutne cijene hostinga već sutra možda više ne vrijede.

Add a comment

Continue Reading

Kako prebaciti Joomla web stranice na novi hosting server?

Transfer stranica na drugi hosting

Pronašli ste jeftiniji hosting? Nezadovoljni ste uslugama trenutnog hosting providera? Ili možda imate web stranice na više hosting servera pa želite sve prebaciti na isti server. Koji god razlog bio, ovaj tutorijal će vas uputiti kako jednostavno napraviti transfer tj. prebaciti Joomla web stranice na drugi server. Sve što trebate je pristup cPanelu na oba servera te kontakt tvrtke gdje ste zakupili domenu. Ukoliko još nemate drugi server provjerite Netih hosting ponudu. Prva dva koraka su ujedno i način da sačuvate backup web stranica.

Add a comment

Continue Reading

Tko je Plavi Pingvin?

Plavi Pingvin
Plavi Pingvin
promotor Netih Hosting-a

Plavi Pingvin

Kako bi uspješno promovirali smještaj web stranica na Netih Hosting-u, iskoristili smo sve alate koje možemo tako da je naš hosting prisutan na svim društvenim mrežama. Promociju također radimo putem naše maskote Plavog Pingvina. Plavi Pingvin nam omogućuje povezivanje s potencijalnim korisnicima putem društvenih mreža. Njegov slogan je:

Imaš ideju? Hostaj je na Netih Hosting!

Add a comment

Continue Reading

Netih 500 hosting paket

Netih 500 best buy hosting

Netih web hosting 500 MB paket je najprodavaniji paket iz naše ponude. Ovaj web hosting paket je većina naših korisnika prepoznala kao najbolji omjer dobivenog i uloženog, odnosno kao BEST BUY hosting. Netih 500 MB hosting paket također dolazi kao GRATIS hosting paket uz većinu gotovih paketa izrade web stranica koje imamo u ponudi.

Add a comment

Continue Reading

Kako dobiti besplatni hosting?

Besplatan hosting na Google Drive

Google je dodao novu značajku za Drive: sada možete prikazivati web sadržaj iz vašeg Google Drive direktorija, pa čak i JavaScript sadržaj. Sve što trebate učiniti je uploadati svoje HTML datoteke i ostalo (npr. slike) i objaviti ih javno.

Add a comment

Continue Reading

Što su rich snippets?

Što su rich snippets?

Rich snippets (microdata, microformats, RDFa, and Data Highlighter) hrv. "bogati isječci" su način označavanja (mark-up) web stranice. Prikazuju se kao nekoliko dodatnih redova teksta ispod naziva stranice u rezultatima pretraživanja - (SERP Search Engine Results Page) kako bi posjetitelji dobili dojam o sadržaju stranica i zašto je taj rezultat relevantan za njihov upit.

Add a comment

Continue Reading