Netih 500 hosting paket
HM-PROMOTION d.o.o.
Adresa: Rudeška cesta 148, Zagreb, HR.
Telefon: 098/614-640
Web:
Email: info@netih.net

Imaš ideju? Hostaj je na netih.net! Promovirajte naš web hosting i ostvarite popust! Promotivni kod potražite na našim Facebook stranicama

Netih 500 hosting paket

Netih 500 best buy hosting

Netih web hosting 500 MB paket je najprodavaniji paket iz naše ponude. Ovaj web hosting paket je većina naših korisnika prepoznala kao najbolji omjer dobivenog i uloženog, odnosno kao BEST BUY hosting. Netih 500 MB hosting paket također dolazi kao GRATIS hosting paket uz većinu gotovih paketa izrade web stranica koje imamo u ponudi.

Zašto odabrati Netih 500 MB hosting?

Prilikom odabira hostinga potrebno je dobro razmisliti koji bi web hosting paket bio optimalan za vaše poslovanje. Ne dopustite da pogriješite prilikom odabira hosting paketa. Veći hosting paket ne znači da je bolji za vas. Zašto uzimati veći paket kada prosječna Joomla web stranica zauzima tek 20-30 MB. Pročitajte više o tome plaćate li previše neiskorišteni hosting prostor ili koji hosting odabrati.
Kao što vidite u slijedećoj tablici, paket od 500 MB bi trebao biti dostatan za većinu web stranica. Također ostaje i sasvim dosta mjesta za vaše mailove i baze podataka.

500 MB
Besplatna domena besplatna-registracija-transfer-domene
Prostor (MB) 500
Bandwidth (GB) 30
E-mail računi 10
Poddomene 10
Parkirane domene 10
Dodatne domene 10
MySQL db 10
Dodatni FTP računi neogranicen-broj-dodatnih-ftp-racuna
SSL dostupni-ssl-certifikati
Cijena 180,00 kn/god.
Naručite hosting narucite-web-hosting

Ne zaboravite da sve naše web hosting pakete možete isprobati uz 15 dana GRATIS probnog razdoblja. Kako bi cijena hostinga bila još niža pripremili smo akcije i sudjelovanje u partner programu pomoću kojeg će hosting Vaših stranica biti još povoljniji i jeftiniji.

Uvjerite se u kvalitetu naših web servera!
HM-PROMOTION