Tko je Plavi Pingvin?
HM-PROMOTION d.o.o.
Adresa: Rudeška cesta 148, Zagreb, HR.
Telefon: 098/614-640
Web:
Email: info@netih.net

Imaš ideju? Hostaj je na netih.net! Promovirajte naš web hosting i ostvarite popust! Promotivni kod potražite na našim Facebook stranicama

Tko je Plavi Pingvin?

Plavi Pingvin
Plavi Pingvin
promotor Netih Hosting-a

Plavi Pingvin

Kako bi uspješno promovirali smještaj web stranica na Netih Hosting-u, iskoristili smo sve alate koje možemo tako da je naš hosting prisutan na svim društvenim mrežama. Promociju također radimo putem naše maskote Plavog Pingvina. Plavi Pingvin nam omogućuje povezivanje s potencijalnim korisnicima putem društvenih mreža. Njegov slogan je:

Imaš ideju? Hostaj je na Netih Hosting!

Osim povezivanja s korisnicima Plavi Pingvin uspješno ostvaruje još jednu bitnu stvar na tržištu, a to je prepoznatljivost Netih Hosting-a.

Neke od web stranica i servisa na kojima možete pronaći Plavog Pingvina:

Plavi Pingvin Facebook
Plavi Pingvin
Ponedjeljak

Plavi Pingvin Don't worry
Plavi Pingvin
Don't worry

Plavi Pingvin - primjer povezivanja putem društvenih mreža

Danas je više nego ikad važno razvijanje učinkovitih strategija društveno-medijske angažiranosti koje će omogućiti bolje povezivanje tvrtke s potencijalnim kupcima. Ako niste zadovoljni ostvarenim prometom i prodajom, razlog tome može biti upravo to što se niste uspješno povezali s online korisnicima. Iskoristite i ozbiljno se uključite u povezivanje s korisnicima putem društvenih mreža poput Facebooka i Twittera. Predstavite se korisnicima, pojasnite im koje usluge nudite i zašto se bavite poslom kojim se bavite. Vrlo je važno stvoriti pozitivnu i transparentnu sliku o tvrtki te ostaviti dojam zainteresiranosti za komunikaciju kako s postojećim kupcima tako i s onim potencijalnim. Opširnije o ovoj temi pročitajte na našoj temi o redizajnu vaše web stranice.

Društvene mreže su alat koji vam može pomoći da ojačate online reputaciju vaše tvrtke.