Novosti
HM-PROMOTION d.o.o.
Adresa: Rudeška cesta 148, Zagreb, HR.
Telefon: 098/614-640
Web:
Email: info@netih.net

Imaš ideju? Hostaj je na netih.net! Promovirajte naš web hosting i ostvarite popust! Promotivni kod potražite na našim Facebook stranicama

Učitava li se web stranica na Vašem serveru dovoljno brzo?

Besplatan hosting na Google Drive

Na internetu je bitna brzina. Nitko ne želi dugo čekati da se web stranica učita. U stvari, imate oko 3 sekunde za privlačenje pozornosti posjetitelja kada posjeti Vašu web stranicu. Ako je potrebno 5 do 8 sekundi za učitavanje, posjetitelj je možda već otišao. Web stranice koje se brže učitavaju preferiraju posjetitelji i tražilice. I Google i Bing koriste vrijeme vrijeme učitavanja kao čimbenik u algoritmima za poredak web stranica. Sve više od tri sekunde je jednostavno neprihvatljivo.

Add a comment

Continue Reading

Transfer Joomla stranica

Joomla transfer

Kako nam se povećao broj upita kako prebaciti Joomla web stranice na Netih server napravili smo detaljni tutorijal. Ovaj tutorijal također pokazuje i kako da napravite backup vaših Joomla web stranica.

Add a comment

Continue Reading

Kako iskoristiti Google Drive za besplatni hosting?

Besplatan hosting na Google Drive

Google je dodao novu značajku za Drive: sada možete prikazivati web sadržaj iz vašeg Google Drive direktorija, pa čak i JavaScript sadržaj. Sve što trebate učiniti je uploadati svoje HTML datoteke i ostalo (npr. slike) i objaviti ih javno.

Tutorijal Hostaj na Google Drive ima više detalja o objavljivanju direktroija kao web stranice, ali u suštini, osim javnog objavljivanja direktorija i datoteka, također je potreban link na datoteke u direktoriju pomoću "webViewLink" koda. Ako nemate index.html datoteku u mapi, prikazat će se lista datoteka u direktoriju.

Ovo bi moglo biti korisno ako ne želite objaviti taj sadržaj na vašem web hostingu. Google Drive hosting možete koristiti za objavljivanje galerija, online životopisa, osobne web stranice ili neke privremene promocije. Ovo je možda odgovor na često pitanje kako dobiti besplatni hosting.

Add a comment

Continue Reading

Lakša pretraga Netih web stranica

Netih hosting prilagođeno pretraživanje

Netih hosting Google prilagođeno pretraživanje

Netih hosting web stranice su svakim danom sve posjećenije. Kako će se u budućnosti stranice i dalje nadopunjavati novostima o hostingu, izradi web stranica itd. te će sadržaj našeg bloga konstano rasti odlučili smo u dogledno vrijeme stranice nadopuniti novim načinom pretraživanja - Google prilagođeno pretraživanje. Tražilica je trenutno dostupna na linku Pretraži Netih hosting

Add a comment

Continue Reading

Kako odabrati najbolju domenu za vaš posao?

Za imena domena, kao i za nekretnine, dobra adresa ima mnoge prednosti. Web promet, branding, očekivanja, prepoznatljivost; sve to može uvelike ovisiti o imenu vaše domene. Izabrati pravo ime domene može biti težak zadatak, ali evo nekoliko savjeta koji će vas voditi u pravom smjeru.

Add a comment

Continue Reading

Planirate li redizajn web stranica za 2014. godinu?

Redizajn web stranica

Samo dva mjeseca ostala su do kraja 2013. godine i stoga je krajnje vrijeme da počnete razmišljati o poboljšanju i novim promjenama koje biste mogli uvesti u vaše web stranice za iduću godinu. Navesti ćemo samo neke od prijedloga koji bi vam mogli pomoći prilikom unaprijeđenja vaše nove web stranice za 2014. godinu.

Add a comment

Continue Reading

Kratki vodič - Google Hummingbird ažuriranje – Kako utječe na SEO web stranica?

Prošli tjedan Google je objavio svoj novi Hummingbird algoritam (algoritam za rangiranje rezultata Google pretraživanja), izazavši zabrinutost mnogih SEO stručnjaka – što ova promjena algoritma znači za vas i vaše web stranice? Kako bi i dalje mogli planirati vašu SEO strategiju postavili smo ovaj kratki vodič da bi objasnili što je Hummingbird ažuriranje te kako utječe na rangiranje web stranica i kako prilagoditi vašu SEO strategiju.

Add a comment

Continue Reading

Plaćate li previše neiskorišteni prostor i promet?

Koji hosting uzeti?

Prilikom odabira hostinga potrebno je razmisliti koji bi web hosting paket bio optimalan za vaše poslovanje. Ne dopustite da pogriješite prilikom odabira hosting paketa. Veći hosting paket ne znači da je bolji za vas. Kada birate hosting za vaše web stranice obratite pozornost na neke od smjernica koje ćemo navesti u nastavku teksta.

Hosting infografika

Tipična web hosting ponuda >> "2 GB prostora sa 50 GB prometa mjesečno!" - zbog ovakve reklame pružatelja hostinga često plaćate nekoliko puta višu cijenu hostinga.

Add a comment

Continue Reading