Učitava li se web stranica na Vašem serveru dovoljno brzo?
HM-PROMOTION d.o.o.
Adresa: Rudeška cesta 148, Zagreb, HR.
Telefon: 098/614-640
Web:
Email: info@netih.net

Imaš ideju? Hostaj je na netih.net! Promovirajte naš web hosting i ostvarite popust! Promotivni kod potražite na našim Facebook stranicama

  • Naslovna
  • Novosti
  • Učitava li se web stranica na Vašem serveru dovoljno brzo?

Učitava li se web stranica na Vašem serveru dovoljno brzo?

Besplatan hosting na Google Drive

Na internetu je bitna brzina. Nitko ne želi dugo čekati da se web stranica učita. U stvari, imate oko 3 sekunde za privlačenje pozornosti posjetitelja kada posjeti Vašu web stranicu. Ako je potrebno 5 do 8 sekundi za učitavanje, posjetitelj je možda već otišao. Web stranice koje se brže učitavaju preferiraju posjetitelji i tražilice. I Google i Bing koriste vrijeme vrijeme učitavanja kao čimbenik u algoritmima za poredak web stranica. Sve više od tri sekunde je jednostavno neprihvatljivo.

Brzina hostinga - Google ranking

Provjerite Load Time web stranice na Vašem hostingu

Prije nego što počnete promjene kako bi se Vaše stranice brže učitavale, provjerite vrijeme učitavanja s GTmetrix.com ili Pingdom.com. Oba će vam pokazati koliko se brzo Vaše stranice učitavaju te ako je potrebno napravite promjene.

Hosting i brzina učitavanja

Nije tajna da web hosting može biti uzrok sporog učitavanja. Ako koristite hosting i imate web sa velikom količinom dnevnog prometa, nadogradnja na VPS ili dedicated hosting može ubrzati Vaše web stranice. Ponekad je hosting tvrtka kod koje koristite hosting uzrok problema. Jednostavno nemaju najbolje servere ili su preopterećeni. Obje od tih pitanja mogu riješiti prebacivanje na bolje hosting tvrtku.

Hosting igra veliku ulogu u brzini vaše stranice. Shared hosting će uvijek učitavati sporije od VPS ili dedicated hosting-a. Zato je najbolje koristiti provjerenu hosting tvrtku i VPS ili dedicated ako želite najbrže vrijeme učitavanja.

Netih hosting - Page load na GTmetrix.com

Netih Hosting - Page load