Izrada web stranica
HM-PROMOTION d.o.o.
Adresa: Rudeška cesta 148, Zagreb, HR.
Telefon: 098/614-640
Web:
Email: info@netih.net

Imaš ideju? Hostaj je na netih.net! Promovirajte naš web hosting i ostvarite popust! Promotivni kod potražite na našim Facebook stranicama

Izrada web stranica

Što i kako radimo?

Klijentima nudimo izradu web stranica, web shop-ova, portala grupne kupovine, sustava za rezervacije, sustav za online plaćanje kreditnim karticama...! Pri razvoju web stranica koristimo Joomla! CMS (najmoćniji sustav za upravljanje sadržajem), a moderan i funkcionalan dizajn osigurava njemačka dizajnerska kuća!

Prednosti internet stranica

Izrada web stranica

Predstavljanje Vašeg poslovanja na internetu donosi niz prednosti koje nikako ne bi trebalo zanemariti. Bez obzira na to čime se vaša tvrtka bavi, vrlo je vjerojatno da će Vas potencijalni klijenti prvo pronaći na internetu. Zato je bitno da Vaša web stranica na atraktivan i jednostavan način prezentira Vaše poslovanje te da tehnologija izrade web stranice omogućuje da redovito ažurirate novosti i ostale bitne informacije. Neke od prednosti koje Vam donosi izrada web stranica su:

Pronalaženje klijenata i poslova! Vaše web stranice su dostupne 24 sata dnevno, a potencijalni korisnik Vas u svakom trenutku može kontaktirati emailom putem kontakt forme.

Predstavite se! Iskoristite izradu web stranica kako biste svima pokazali tko ste i što radite. Klijenti stvaraju sliku o Vama i na osnovu web stranice. Zato se prezentirajte na najbolji mogući način!

Slika vrijedi tisuću riječi. Bilo da prodajete proizvod ili uslugu, prodaja će ići bolje ako kupac može vidjeti što mu nudite. Izrada web stranica nudi nebrojene mogućnosti prezentacije.

Cijena web stranice?

Cijena izrade web stranica

ISPUNI UPITNIK

Danas svatko može izraditi web stranicu tako da većina ljudi kaže: "Čemu platiti izradu web stranice nekoliko tisuća kuna kad će mali od susjeda Pere to isto napraviti za par sto kuna??". Da, svatko može vrlo jednostavno izraditi stranicu, ali web stranica ne smije biti svrha samoj sebi nego bi Vam trebala unaprijediti poslovanje i prezentiranje Vaših proizvoda i usluga. Znači, web stranica Vam ne znači ništa ukoliko nemate posjetitelja.

Zato je prilikom same izrade web stranice potrebno razmišljati o upotrebljivosti web stranica (eng. web usability), optimizaciji za tražilice tj. ključnim riječima pod kojima bi se Vaša web stranica pojavljivala na Googleu i ostalim pretraživačima, dizajnu web stranica (jednostavnost i preglednost - usability, optimizacija slika, prilagodba različitim preglednicima...), osvježavanju stranica aktualnim sadržajem, zadržavanju posjetilaca na web stranici i privlačenju novih te mnogim drugim bitnim stvarima.

Koliko košta izrada web stranice kakvu biste htjeli? Ispunite upitnik i saznajte cijenu web stranice.

Dizajn web stranice

Katalog gotovih predložaka

PREGLEDAJ GOTOVE PREDLOŠKE

Loš dizajn i izrada web stranica dovodi do konfuzije posjetitelja web stranice tako da ubrzo napušta stranicu. Kako bi se to izbjeglo, web stranica mora jasno ukazivati na informaciju ili proizvod koji želite prezentirati. Na taj način će web stranica zadržati pažnju posjetitelja.

Dizajn web stranica je bitan, ali bitna je i funkcionalnost. Cijena izrade web stranica uvelike ovisi o dizajnu. Kako bi Vam izrada web stranica bila što povoljnija i jeftinija, a da zbog niske cijene izrade web stranice ipak ne bi zanemarili dobar dizajn i funkcionalnost pripremili smo katalog gotovih predložaka.

Kako dospjeti na prvu poziciju Google-a?

SEO

NARUČI SEO ANALIZU

Web stranice se postavljaju iz raznih razloga. Netko želi podijeliti svoje ideje, radove, talente, itd. s drugim ljudima, tvrtke žele da ih se preko web stranica može pronaći i kontaktirati. Neki žele zaraditi na web stranicama. Bez obzira na razloge izrade web stranica, jedna stvar je svima zajednička. Bez posjetitelja web stranice nemaju smisla. Vaše ideje, radove i talente neće nitko vidjeti ako se Vaše web stranice ne mogu pronaći na internetu. Također nećete ništa zaraditi. Popularnost i pozicija na tražilicama je ono što Vašim web stranicama donosi posjetitelje, a time i moguću zaradu i ostalo.

Postoji mnogo načina kako popularizirati web stranice i učiniti ih konkurentnijima na tražilicama. Web tražilice tipa Google i Bing koriste različite algoritme za pozicioniranje web stranica. Google-u se čak može i platiti kako bi stranica bila na prvoj poziciji za određeni pojam ili ključnu riječ.

Što dobivate kada imate popularnu web stranicu? Naravno, dospjet ćete među top 10 rezultata pretraživanja (znate i sami da rijetko pogledate dalje od prvih 10-20 rezultata). To Vam donosi veliku šansu da će netko tko traži određenu informaciju, proizvod ili uslugu pronaći to upravo kod Vas. A to Vam naravno donosi mogućnost zarade.

Kako postići prvo mjesto na Google-u ili nekoj drugoj internet tražiilici? To je poprilično složen zadatak za koji je potrebno dosta znanja i truda. Metode i tehnike koje se koriste u svrhu postavljanja Vaše web stranice u top rezultate zovu se SEO - Search Engine Optimization.

Prvi korak u optimizaciji Vaših stranica je SEO analiza.

Zadnje reference izrade stranica


Could not load widget with the id 33.
There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may have articles.