Provjerite dostupnost domene
HM-PROMOTION d.o.o.
Adresa: Rudeška cesta 148, Zagreb, HR.
Telefon: 098/614-640
Web:
Email: info@netih.net

Imaš ideju? Hostaj je na netih.net! Promovirajte naš web hosting i ostvarite popust! Promotivni kod potražite na našim Facebook stranicama

Registracija domena

Za imena domena, kao i za nekretnine, dobra adresa ima mnoge prednosti. Web promet, branding, očekivanja, prepoznatljivost; sve to može uvelike ovisiti o imenu vaše domene. Izabrati pravo ime domene može biti težak zadatak, ali na ovom linku pročitajte nekoliko savjeta o izboru imena domene koji će vas voditi u pravom smjeru.

>>> Upišite naziv domene:
Cijena registracije, transfera i obnove domene za godinu dana
.com domena 99,00 kn narudzba
.net domena 109,00 kn narudzba
.org domena 109,00 kn narudzba
.biz domena 109,00 kn narudzba
.info domena 109,00 kn narudzba
.tv domena 410,00 kn narudzba
.eu domena 90,00 kn narudzba
.com.hr domena 50,00 kn narudzba
naplatne .hr domene 625,00 kn narudzba
besplatne .hr domene 0,00 kn narudzba

HM-PROMOTION d.o.o. nije u sustavu PDV-a prema čl. 90. stavka 2. Zakona o PDV-u, PDV nije obračunan.

FAQ domene

Koliko je komplicirano registrirati domenu?

Samo tri klika su dovoljna da provjerite dostupnost i naručite domenu! Sustav će generirati i na e-mail Vam poslati predračun, a po uplati mi ćemo registrirati domenu!

Zašto registrirati domenu kod HM-PROMOTION d.o.o.?

Pripremili smo sustav koji Vam omogućuje da brzo i jednostavno provjerite dostupnost i registrirate domenu iz sigurnog okruženja!

Gdje mogu provjeriti da li je domena slobodna za registraciju?

Prije registracije potrebno je provjeriti da li je domena zauzeta. Postavili smo sustav koji Vam omogućuje da brzo i jednostavno provjerite dostupnost domene

Najpovoljnija registracija .com, .net, .info, .org domena u Hrvatskoj?

HM-PROMOTION d.o.o. nije u sustavu PDV-a i svim klijentima nudi registraciju .com, .net, .info, .org domene po cijeni od samo 65,00 kn/godišnje!

Tko ima pravo na besplatnu .hr domenu?

Sve pravne i fizičke osobe iz RH koje obavljaju registriranu djelatnost (trgovačka društva, obrti, udruge…) imaju pravo na besplatnu registraciju .hr domene!

Koju domenu registrirati?

Registrirajte.hr domenu ukoliko kao pravna/fizička osoba imate pravo na registraciju besplatne .hr domene, u protivnom registrirajte .com domenu!

Već imam registriranu domenu kod drugog registrara koji je skuplji!?

Kako bi uspješno napravili transfer Vaše domene u HM-PROMOTION registrar, molimo Vas da najmanje 15 dana prije isteka domene zatražite transfer!

Kako odabrati naziv domene?

Ako registrirate besplatnu .hr domenu naziv domene mora biti jednak nazivu tvrtke/obrta. Naziv komercijalne domene neka bude kratak i lako pamtljiv!

SUSTAV NARUDŽBE

HM-PROMOTION

NETIH hosting je novi brand već dobro poznatog hosting providera HM-PROMOTION d.o.o. te ćete prilikom registracije domene ili narudžbe biti usmjereni na naš HM-SUSTAV. Kroz sustav ste u mogućnosti upravljati Vašim narudžbama i uslugama, pregledavati arhive računa, pratiti ticketing sustav podrške...

Uvijek nastojimo izaći u susret i maksimalno se prilagoditi Vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem! HM-PROMOTION d.o.o.

NETIH hosting

Često postavljana pitanja o domenama

Provjerite odgovore na pitanja koja nam korisnici postavljaju vezano uz registraciju, transfer ili obnovu domene. Za sva ostala pitanja budite slobodni kontaktirati nas!

Česta pitanja o domenama